Ajankohtaista

Tällä sivulla kerromme säätiön ajankohtaisista asioista.

Belief on Screen - European Festival of Religious TV and Online Programmes Helsinki , FESTIVAALI ON SIIRRETTY KORONAVIRUSKRIISIN TAKIA UUTEEN AJANKOHTAAN eli 9.-11.6.2021

Joka kolmas vuosi järjestettävä uskonnollisten tv-ohjelmien festivaali pidetään ensi kesänä Helsingissä.

Festivaalilla esitetään ja palkitaan parhaimmat eurooppalaiset tv- ja online ohjelmat, joissa käsitellään uskontoon ja eettisiin teemoihin liittyvä kysymyksiä. Myös suomalaisia ohjelmantekijöitä kutsutaan osallistumaan tähän festivaaliin. Vuosien saatossa useampiakin suomalaisia ohjelmia on palkittu tällä, nyt 20. kertaa järjestettävällä festivaalilla. Kannatta siis vierailla festivaalien verkkosivuilla www.tvfest.eu ja tutustua itse festivaaliin sekä kilpailun sääntöihin ja ilmoittautumisohjeisiin. Ohjelmien ilmoittaminen päättyy 28.2.2021 (Huom uusi deadline)

Festivaalin järjestävät kansainväliset katolisen viestinnän järjestö SIGNIS ja protestanntinen vastaava organisaatio WACC yhdessä suomalaisten tahojen kanssa. Mukana ovat Suomen ev.lut kirkko, YLE ja Kirkon mediasäätiö. Festivaalin koordinaattorina toimii mediasäätiön asiamies Juha Rajamäki, jolta saa myös lisätietoja.

 

 

Oulun Kv. Lasten ja Nuortenelokuvien festivaali 2019
Kirkon mediasäätiön Katso minuun... -palkinto 2019 on myönnetty ohjaaja Petteri Saariolle dokuemnttielokvasta Vedenneito. Kts lisää tästä.

 

Tampereen elokuvajuhlat 2020
Kirkon Mediasäätiön palkinto Tampereen elokuvajuhlilla 2020 myönnettiin Elina Talvensaarelle dokumentista Neiti Aika. Kts. lisää tästä.

 

*Katso uusimmat tukipäätökset 2 / 2019 tuenhakusivulta

*Tuenjaon 1/2020 tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 18.6.2020

 

 

 

 

Vaikuttavuustyö

Suomen elokuvasäätiö, AVEK - Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus ja Kirkon mediasäätiö käynnistivät vuonna 2017 hanketuen Elokuva muuttaa maailmaa - tuki dokumenttielokuvan vaikuttavuustyölle. Hanke on jatkunut ... Lue lisää

Katso minuun... -palkinto 2019 myönnettiin ohjaaja Petteri Saariolle elokuvasta Vedenneito

Vuoden 2019 palkinnon tuomarina on toiminut Kirkon mediasäätiön hallituksen jäsen MARKKU JALAVA. Lue lisää

Tuenhaun ajankohdat

Vuoden 2020 syksyn tuenhaku päättyy 9.10.2020 Lue lisää

Postiosoite
PL 210
00131 Helsinki
 

Käyntiosoite:
Eteläranta 8, Helsinki

 

Tietosuojaseloste
kts. lisää tästä